D i s z n ó v á g á s

Az elmúlt évtized vendégköre által igen kedvelt – természetes élőhelyen és körülmények között nevelkedett – mangalicákat vágunk, melyből családunk több, mint száz éve saját receptjei alapján készíti el a finomságokat. A program minden alkalommal pénteken délután kezdődik és vasárnap fejeződik be.

Programterv:

Péntek délutáni érkezés: üdvözlő ital, sós sütemény

este: borkóstoló, könnyű vacsora

Szombat, a disznóvágás napja:

•Reggel a disznó levágása szúró pálinkával felerősödve

•Reggeli /saját készítésű füstölt húsok, sült hagymás vér/

• A disznólkodás folytatása forralt borral

• Körülbelül 13 órakor ebéd

•Délután: hurka, kolbász készítése, zsírsütés (védő hatású és kreativitást befolyásoló folyékony halmazállapotú anyagok adagolásával)

•Este: DISZNÓTOR /Orja leves, kolbász,hurka sült húsok/

•Vasárnap reggeli, útravaló „koma-csomag” páronként