D i s z n ó v á g á s
Az elmúlt évtized vendégköre által igen kedvelt – természetes élőhelyen és körülmények között nevelkedett – mangalicákat vágunk, melyből családunk több, mint száz éve saját receptjei alapján készíti el a finomságokat. A program minden alkalommal pénteken délután kezdődik és vasárnap fejeződik be.
Programterv:
Péntek délutáni érkezés: üdvözlő ital, sós sütemény
este: borkóstoló, könnyű vacsora
Szombat, a disznóvágás napja:
•Reggel a disznó levágása szúró pálinkával felerősödve
•Reggeli /saját készítésű füstölt húsok, sült hagymás vér/
• A disznólkodás folytatása forralt borral
• Körülbelül 13 órakor ebéd
•Délután: hurka, kolbász készítése, zsírsütés (védő hatású és kreativitást befolyásoló folyékony halmazállapotú anyagok adagolásával)
•Este: DISZNÓTOR /Orja leves, kolbász,hurka sült húsok/
•Vasárnap reggeli, útravaló „koma-csomag” páronként