ESKÜVŐ A BIRTOKON

CEREMÓNIA • LAGZI • SZÁLLÁS

Gyönyörű környezetben

Birtokunk varázslatos helyszíne lehet meghitt pár fős esküvőknek és akár 100 fős lakodalmaknak is. Házias és ízletes esküvői menü saját konyhánkban készül, teljesen a vendégek igényeire szabva.

Bízd ránk a nehezét!

Nem csak az álom esküvői helyszínt biztosítjuk, de segítünk a szervezésben is. Legyen szó ételekről, zenekarról, dekorációról vagy bármiről, amivel levehetjük a terhet a vállatokról.

Mesebeli hely, isteni finom ételek, borok, plusz egy végtelenül türelmes, kedves hölgy, Zsuzsi, aki mindenben segített nekünk az esküvő szervezésében, levezénylésében. Szívből ajánlom mindenkinek!
D. Andrea
Csodás kiszolgálás. Csodás borok. Gyönyörű környezet. Isteni vendéglátás!
- Sz. Lilla -
Kifogástalan vendéglátás, kedvesség , családias légkör, gyerekbarát, káprázatos helyszín. tisztaság. finom borok egyszóval: tökéletes
- Sz. M. Veronika -
Previous
Next

CEREMÓNIA

Birtokunk különleges helyszíne lehet akár a polgári szertartásnak is. Ha szeretnéd Balatoni panorámában, az erdő ölelésében, szőlősorokkal körülvéve kimondani az igent.

LAGZI

Tágas tánctér, teljes technikai felszereltség, saját borbár borászatunk akár teljes szortimentjével, házias ízek a konyháról – minden, ami egy emlékezetes lagzihoz kell.

SZÁLLÁS

Birtokunk fogadójában a messziről érkezett vendégek is kényelmesen készülődhetnek, a kisgyermekes családok könnyedén elvonulhatnak és az ifjú pár is egyszerűen intézheti a teendőket és teljes nyugalomban hajthatja álomra a fejét.